lauantai 9. maaliskuuta 2013

Nyt jänskättää!

Sarjataulukko.
Kalpa.
Lukko. 
Saipa. 
TPS. 
Tappara. 

Voi apua!

Viimeisten viikkojen aikana turkoosi sydän on pomppinut vuoroin riemusta, vuoroin tuskasta. Tilanne on vähintäänkin yhtä jännittävä kuin keväällä 2011, jolloin runkosarjan viimeinen ottelu ratkaisi sen viimeisen sijan ja liigakarsintaan joutuneen joukkueen. Tai kuten keväällä 2010, kun Juhamatti Aaltonen oli niin lähellä voittaa maalipörssin... mielestäni Juhikselle kuuluu moraalinen voitto, olihan maaljea yhtä paljon kuin Jukka Hentusella, mutta minkäs teet kun palkintoa ei voi jakaa useammalle, vaan se pitää laskea muiden pisteiden perusteella yhdelle.

(Keväällä 2012 ei jännätty vielä tässä vaiheessa, vaan vasta myöhemmin.)

Tätä kirjoitaessani taustalla pöyrii jo päivän toinen lätkämatsi Ässät-Kärpät (aikainen aamu alkoi Anaheim-Calgaryllä), mutta luultavasti vaihdan HPK-Lukkoon kun se alkaa. Yleensä kannatan Kärppiä elleivät Pelsut pelaa, mutta tänään HPK ansaitsee kaiken avun nollatakseen Lukon. Se on se oljenkorsi, mikä pitää Pelsujen pleijariunelman elossa. Ja minä pysyn hereillä pannullisella teetä...

Nyt kaikki turkoosit sormet ja varpaat ristiin! Kausi ei saa päättyä tiistaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen ällän ystävä, kiitos kommentistasi! :) Bloggeriin pukkaa niin paljon anonyymiä roskapostia, että jouduin sulkemaan kommenteista sen vaihtoehdon.