tiistai 12. maaliskuuta 2013

Pähkinäkukkulan playoff -ennakko

Nyt ei välitetä tilastoista eikä tutkita joukkueiden kokoonpanoja, pistepörsseistä puhumattakaan. Pähkinäkukkulan playoff -ennakossa analysoidaan SM-Liigan runkosarjan jälkeinen top kymppi mutu-tuntumalla, joukkueiden herättämiä sympatian tuntemuksia unohtamatta!

Suoraan pleijareihin päässeet:

1. Jokerit
Jaahas, kärkisija meni Helsinkiin. Runkosarjan piikkipaikka on se paras paikka lähteä pudotuspeleihin. Tai sitten ei...
-Ei pääse mitalipeleihin. Hjallis vetää jaffat väärään kurkkuun.

2. Tappara
Olen tavannut Ville Niemisen. Pakko nostaa hattua kaverille, joka jaksoi hävityn matsin jälkeen tulla tapaamaan faneja ja vitsailla munasuojistaan. Muuten Tapparasta tulee mieleen Juti ja Ojasen Janne. Kai siellä nyt on muitakin pelaajia?
-Tyrkyllä mitalipeleihin. Rillit kuumenemaan!

3. Jyp
Jyp on jotenkin hajuton ja mauton joukkue kuten Jyväskyläkin, se paikka nelostien varrella, mistä ajetaan ohi matkalla Ouluun. Jyppi osaa pelata, Jyppi voittaa, Jyppi on inhottava vastustaja, mutta... edes häviäminen Jypille viime keväänä ei saanut minua suuttumaan Jypille. Jyppi oli parempi. Ja Jyppi pelaa takuulla tosissaan tänäkin keväänä.
-Olisiko jonkun muun vuoro voittaa? Jos ei, niin ei haittaakaan.

4. Ässät
Porin kampaamoissa loppuu kevään edetessä musta ja punainen hiusväri. Kesällä syntyvien poikien nimeksi tulee Anttiraanta tai Joelarmia. Kaupungin vuoden urheilija on jääkiekkoilija. Hulluus leviää...
-Mokkamasterit valmiiksi! Länsirannikolla keitetään mitalikahveja.

5. Kalpa
Kalakukko. Kapaset. Kuopio. Kalpa. Enemmän k-kirjamia kuin Pähkinäkukkulalla on älliä. Mutta poika alkaa peellä.
-Joko vihdoin tähdet ovat kohdillaan tai sitten käy kalpaten.

6. HPK
Hämeenlinna ja ensimmäiset paikanpäällä näkemäni SM-Liigapelit. Kylmä ja kolkko halli, ainakin silloin, mutta tunnelma katossa. Turkoosien noustua liigaan ei enää niin paljoa sympatiaa tai teetä. Lihapiirakat olivat muistaakseni ihan jees.
-Kiusaa vastustajaa, muttei tarpeeksi.

Säälipleijareista ponnistavat:

7. Kärpät
Syyskuussa aloittanut Kärppänä paikalla -ohjelma sai minulta heti innostuneen vastaanoton. SM-Liigan tärkeät herrat taas eivät pitäneet ensimmäisen jakson vitsistä, mikä kohdistui vastustajan faneihin ja ohjelman medianäkyvyys oli taattu. Toisessa jaksossa nähtiin sitten katsojasta riippuen erittäin hauska tai vähintäänkin kyseenalainen anteeksipyyntö... Kauden edetessä oululaisilta taisivat kuitenkin loppua vitsit kesken. NHL-vahvistus Sebastian Lö Böff #911 ei ole enää kokoonpanossa, mutta joukkueellinen routasydämiä korvaa helposti yhden jenkin. Jos se nyt edes oli jenkki.
-Voittaa mestaruuden. Oulu <3

8. HIFK
Kun potku ei riitä, niin se ei riitä. Peltosen SIITÄ hattutempusta alkaa jo olla aikaa. Osaako Summanen ilmaveivin?
-Jää säälipleijareihin. Förlåt!

9. Saipa
Tässä on kevään 2013 tillilihajoukkue: pieni, sitkeä ja oikeassa paikassa venyvä. Aika harva tykkää tillilihasta, mutta joskus sitäkin on ruokalistalla. Lisukkeeksi pullo erikeepperiä. No hard feelings.
-Säälipleijareista neljän joukkoon.

10. Lukko
Tanskalaiset lähtivät, samoin mestaruushaaveet.
-Raumalla nyplätään jatkossakin pitsiä ja saunotaan ilman poikaa.


Näillä eväillä kohti finaaleja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen ällän ystävä, kiitos kommentistasi! :) Bloggeriin pukkaa niin paljon anonyymiä roskapostia, että jouduin sulkemaan kommenteista sen vaihtoehdon.