keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Pähkinäkukkulan MM-kisaennakko

Loma - anottu.
Liput Suomen peliin - saapuneet postitse.
Sinivalkoiset asusteet pelipaikalle - hankittu.
Rilli - jos nyt ei kuitenkaan kerrostalossa...
Kanavapaketti - tilataan viimetipassa.
Naapurit - tulevat kärsimään meluhaittoja.
Jättipaita koristi Hartwall Areenaa edellisissä kisoissa.
Edessä on parisen viikkoa kiekkokiimaa, hektinen kevään huipennus. Tätä on odotettu siitä asti, kun loppusummeri päätti edellisen MM-finaalin. Eehooteet ja leirit on pidetty, nyt pelataan kullasta! Kotikatsomot ja media ovat valmiina ruotimaan Leijonien otteita jo ensimmäisistä jääharjoituksista lähtien: Millä ketjuilla mennään? Kuka pistetään maaliin? Olisiko sittenkin pitänyt peluuttaa sitä toista mokkea? Toimiiko ylivoima? Pysäyttääkö alivoima vastustajan? Kuka tekee sen suuren teon ja ratkaisee mestaruuden?

Kansakunta janoaa sankareita, se haluaa voittaa yhdessä joukkueen kanssa. Ja se on valmiina nylkemään petturit revittelemällä otsikoita ja kommentteja sosiaalisessa mediassa. Se on kaikki tai ei mitään. Lätkä on elämää ja suomalainen urheiluhullu kansa elää yhdessä tätä hetkeä.

Lahtelaisten iloksi Leijonissa pelaa jälleen turkoosi mies, Pekka Jormakka, jos vain mahtuu lopulliseen kokoonpanoon ja vaikka onkin jo oikeastaan Tapparan mies.

Vielä voi hengähtää hetken ja toipua vapusta, 24/7 lähetys käynnistyy perjantai-aamuna.

Seuraa näitä:

Kullervo Kammola
Tämän Twitter -tilin ylläpitäjä ansaitsee pystin jo viimevuoden huumoriteosta. Kalen ahneudella ei ole mitään rajaa kun valkovenäläinen kustantaa 195e ja ranteessa kiiltelee tissotti. Saa nähdä, miten alhaisemmat lipunhinnat vaikuttavat twiitteihin, mitkä tulevat olemaan maagiset numerot?
Joko sinä olet vannonut Kalevalan?
"Tuha koittaa,
Kale voittaa."

Leijonat
Sinivalkoisten oma joukkue, sivu seuraa leijonia vuoden ympäri. Jos olet menossa paikanpäälle, lukaise ohjeet siitä mitä voit ottaa mukaan, niin ei satu viime kevään paloturvallisuuslakanaongelmia...

Et voi välttyä:

Virallinen kisabiisi
Ensin luulin että tämä on huono vitsi. Sitten tajusin -edelleen epäuskoisena-, ettei olekaan. Kuuntelin biisin ensin juutubesta useamman kerran ja sitten se päätyi mystisesti Spotifyn Lätkämusaa soittolistalleni We're gonna win'in ja muutamaan muun kappaleen jatkoksi. Pian sen jälkeen Spotify lakkasi toimimasta. Lenkillä huomasin hyräileväni miten "tsekkipoikaa me rillataan viimeiseen asti" ja työvuoro alkoi tervehtimällä lätkäfanikollegaa laulun sanoin.
Voi hyvää päivää...
Jutia lainatakseni: "4-1, tää riittää!"
Suomi-Kanada -pelin tunnelmaa vuoden takaa.

Ja jos tällä ei pääse kisafiilikseen, niin millä sitten?

Nyt huudetaan!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen ällän ystävä, kiitos kommentistasi! :) Bloggeriin pukkaa niin paljon anonyymiä roskapostia, että jouduin sulkemaan kommenteista sen vaihtoehdon.