lauantai 1. kesäkuuta 2013

Kesäneule

Kesän neulelehdessä on harvemmin itseäni kiinnostavia ohjeita: jostain syystä samanlaiset topit ja pitsineuleet toistuvat niissä vuodesta toiseen. Syksyn, talven ja kevään lehdissä on ollut paljon enemmän vaihtelua sekä hyviä ohjeita. Tämän kesän lehdessä oli kuitenkin yksi ohje, mikä oli pakko toteuttaa heti.
Novita Kesä 2013, suunnittelija Minna Metsänen. Lanka: Hanko.
Vyötärön koristeneule lähikuvassa.
Olen aiemmin tehnyt yhden neuletakin Hangosta, mikä oli mukanvan pehmeää ja paksuuden takia nopeaa neuloa. Ohjeen malli oli tehty valkeasta langasta, mutta halusin värikkäämmän paidan ja hankin lankani sinapinkeltaisena. Paidassa olevaa kuviota en ollut toteuttanut ennen, mutta se oli helppo, vaikka vaatikin hieman puikoilla taiteilua ja silkukoiden siirtelyä. Etu- ja takakappale neulotaan yhtenä kappaleena, joten paidassa on saumat ainoastaan olkapäillä ja sivuilla.

Paita sopii hyvin käytettäväksi sellaisenaan, mutta langan paksuuden takia olen toistaiseksi pitänyt sitä liivinä kauluspaidan päällä. Toimii oikein hyvin yhdistettynä punaisiin housuihin, en saa päähäni niiden oikeaa sävyä kuvaavaa sanaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen ällän ystävä, kiitos kommentistasi! :) Bloggeriin pukkaa niin paljon anonyymiä roskapostia, että jouduin sulkemaan kommenteista sen vaihtoehdon.