perjantai 30. elokuuta 2013

Turkoosi keinutuoli: testipaloja

< Turkoosi keinutuoli: se pakollinen ja ärsyttävä vaihe

Pitkästä aikaa virkkauksen makuun päästyäni huomasin saaneeni viime viikolla valmiiksi jo useamman testipalan keinutuolin pehmusteprojektia varten. Ei hassumpaa. Eikä läheskään niin ärsyttävää kuin ensin ajattelin.
Näköjään neliöt sekä kukat olivat suosikkejani parin sadan eri kuvion joukosta. Tällä hetkellä tuntuu siltä että ylläolevasta joukosta kasataan lopullinen työ, ellen sitten innostu kirjoja selatessani virkkaamaan lisää testipaloja. Seuraavaksi on otettava keinutuolin mitat, ihan (ruutu)paperia sekä värikyniä ja piirrettävä suunnitelma -minkä mukaan toteutan pehmusteen. Tosin siitä taitaa tulla enemmän koriste, sillä yksikään virkattu kuvio yhdessä muiden kanssa ei tule peittämään kunnolla tai edes pehmustamaan keinutuolia niin, ettei sitä tuntisi -kirjalimellisesti- nahoissaan... Mutta niin sen pitääkin olla, liian paksu pehmuste hukuttaisi koko keinutuolin alleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen ällän ystävä, kiitos kommentistasi! :) Bloggeriin pukkaa niin paljon anonyymiä roskapostia, että jouduin sulkemaan kommenteista sen vaihtoehdon.