perjantai 11. lokakuuta 2013

Perjantai-illan shoppailua

Tänään saavuin Isku Areenalle jo hieman ennen kuutta. Fanishopin liepeillä ei ollut hullujen päivien kaltaista ryntäystä vaikka valikoima on huomattavasti parempi ja helpommin saavutettavissa -ainakin lahtelaisesta vinkkelistä. Illan tärkein tehtäväni Isku Areenalla oli etsiä, sovittaa ja ostaa uusi fanipaita.
Siellähän ne luurasivat fanishopin perimmäisessä nurkassa. Hyllyn vajauksesta päätellen en ollut ainoa ostoksille lähtenyt. Yllätyksekseni sain ostokseen kaupan päälle pikkuisen koristepaidan (viime kauden mallia).

Hauskin fanishopin Pelicans -uutuus on säkkituoli.
Hintaa sillä on peräti kolminumeroinen summa, mutta se ei estänyt minua koeistumasta. Pelicans-säkkituoli on mukavampi kuin tavallinen möhkyläsäkkituoli, mitä joutuu aina säätämään ja säätämään ennen kuin siihen istuu. Sitä en osaa sanoa alkaako ja kuinka pian täyte painua kasaan ja vaikuttaa istumisominaisuuksiin. Sivussa on muuten lokero mihin mahtuu kaukosäädin tai eväät. Tai lankakerä puikkoineen.
Lippiksiä oli tarjolla monenlaista ja valtava laarillinen, joten ihan heti ne eivät pääse loppumaan.


Ainiin, oli siellä lätkämatsikin:


Pelicans - Ässät 2-3

Tämä oli nyt se ilta, mitä ei halua muistella yhtään sen kauempaa kuin on tarpeellista. Ässät oli parempi, ansaitsi ja otti voiton. Jos pelaa niin kuin Pelicans pelasi tänään, kerjää ja saa turpaan. Kun on ottanut kaksi tappiota putkeen, on pakko kääntää suunta takaisin kohti voittoja.
Illan valopilkun tittelin annan Janne Juvoselle. Pari onnistunutta purkua oikeaan aikaan ja sokerikirsikkana se toisen erän kahdella nollaa vastaan torjuttu läpiajo -se on veskarilta todella kova suoritus.  Ässät olisi lyönyt taululle paljon rumemmat lukemat mikäli Juvosen peli olisi ailahdellut yhtä paljon kuin muun joukkueen.

Ja kasan pyyhkeitä heitän kohti lahtelaista kiekkoyleisöä. Halliin olisi mahtunut yli tuhat ihmistä enemmän kuin mitä siellä oli. Keskellä viikkoa tämän päiväinen yleisömäärä olisi ollut ihan OK, perjantaina ei, eikä varsinkaan oman joukkueen johtaessa sarjaa. Siellä oli peli, missä te luurasitte?

***

Pysähdyn vielä hetkeksi miettimään Pelicansin tilannetta suuremmassa mittakaavassa. Ja se kuva on positiivinen. Ensinnäkin vain yksi joukkue voi olla sarjataulukon piikkipaikalla ja siellä on edelleen Pelicans, otettuaan pisteitä yhdestätoista ottelusta (kolmetoistahan niitä on nyt yhteensä). Niin tylsältä kuin se kuulostaakin, tappion jälkeen ainoa suunta on vain ylöspäin. Aravirta on sen verran kokenut valmentaja että tietää mistä naruista vetää... ja luotan joukkueen vastaavan. 

Kausi on vasta alussa eivätkä unelmat kuole. Koskaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen ällän ystävä, kiitos kommentistasi! :) Bloggeriin pukkaa niin paljon anonyymiä roskapostia, että jouduin sulkemaan kommenteista sen vaihtoehdon.