sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Synttäriarvonnan tulokset

Arvonta on suoritettu ja onni suosi tänä aamuna kommentteja nro 1 ja 6, eli huivin saa kietoa kaulaansa Juuli ja uuden kodin Mummolle tarjoaa zeepra.

Laittakaa osoitetta tulemaan oiken reunan yhteydenottolomakkeella, niin postitan palkinnot. :)

Onnittelut voittajille ja kiitos kaikille osallistujille!

5 kommenttia:

 1. Huivi on jo lähetetty uudelle omistajalle, mutta en ole vielä saanut zeepralta yhteydenottoa. Nimimerkillä ei ole omaa blogia, joten en pysty mitenkään jäljittämään häntä tai lähettämään viestiä... toivottavasti hän muistaa osallistuneensa arvontaan ja käy uudelleen Pähkinäkukkulalla.

  En kuitenkaan halua jättää Mummoa pölyttymään kirjahyllyyni, joten arvon sen määräaikaan mennessa osallistuneiden kesken uudelleen sunnuntaina 10.11. (ellei zeepra ota yhteyttä siihen mennessä).

  VastaaPoista
 2. Zeepra ei ole lähettänyt viestiä, joten arvoin Mummon uudelleen ja voittaja on Maarit Mainari. Onneksi olkoon, toimitan palkinnon henkilökohtaisesti. :)

  VastaaPoista
 3. Ja jotta homma menisi varmasti säätämiseksi, ymmärsin vasta nyt että zeepran kommentissa saattoi olla mukana henkilön meiliosoite, se vain oli naamioitu niin hyvin että luulin sitä joksikin virheilmoitukseksi. Mutta onneksi Mummoja riittää kahdelle, joten laitoin viestiä zeepralle -toivottavasti saan vastauksen- ja Mummo pääsee sekä Maarit Mainarin että zeepran kotiin. :)

  VastaaPoista
 4. Hei,

  Laitoin sähköpostia takaisin, kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viesti vastaanotettu. Saatiinkin kolme onnellista voittajaa. :)

   Poista

Kolmen ällän ystävä, kiitos kommentistasi! :) Bloggeriin pukkaa niin paljon anonyymiä roskapostia, että jouduin sulkemaan kommenteista sen vaihtoehdon.