sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Turkoosi keinutuoli: 64 palan voittoputkessa

< Turkoosi keinutuoli: tästä se lähtee!

Edellinen juttu turkoosista keinutuolista sisälsi kuvan virkkausta vaille valmiista lankakeristä. Ja tämän verran niistä on nyt jäljellä kun kaikki 64 palaa on virkattu ja valmiina:

Kolme kerää valkoista ei, aivan kuten arvelin, riittänyt. Ostin neljännen kerän ja kuvassa on sen jämät. Kovin paljoa arvioni sen suhteen kuitenkaan heittänyt. Muita lankoja oli riittävästi ja oranssia on edelleen lisää varastokaapissa. Otan sen mukaan työhön vasta paloja yhdisteltäessä.

20 kpl musta-turkoosia kukkaa, 19 valkoista kukkaa sekä 24 petroolia ympyrää mahtuvat hyvin keinutuolin kyytiin. Kultalankaa on käytetty eniten valkoisen kanssa, mutta myös muutamaan otteeseen turkoosia ja petroolia piristämään.

Tässä keinutuolin pehmuste viimein sommiteltuna ja oikeissa väreissä. Koko homman ympärille tulee reunus oranssista ja sen toteutus on vielä täysin auki. Kenties pohjalle simppeli kiinteä- ja ketjusilmukka "rengas" johon lisätään ainakin toinen kerros silmukoita. Pieni mysteeri on vielä sekin, millä langalla yhdistän palat toisiinsa. Ensin ajattelin käyttää oranssia, tehdä oikein villin värisen pehmusteen... ehkä siitä tulisi kuitenkin liian villi. Pitää kokeilla eri vaihtoehtoja. Lopussa oivalluksella ja erehdyksellä tulee olemaan suuri rooli valmiin työn suhteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen ällän ystävä, kiitos kommentistasi! :) Bloggeriin pukkaa niin paljon anonyymiä roskapostia, että jouduin sulkemaan kommenteista sen vaihtoehdon.