torstai 27. maaliskuuta 2014

Isän kanssa lätkämatsissa

Tapahtui tiistaina:

Voivottelin töissä kun minulle oli tulossa eiliselle iltavuoro. Sellaisen jälkeen ehtii vain kuunnella viimeisen erän Radio Voimalta, hallille menosta voi ainostaan haaveilla. Ilokseni kollega päätti osallistua Pelicansin kannustamiseen omalla tavallaan: tarjoutui vapaaehtoisesti(!!!) vaihtamaan vuoroa ja päästämään minut paikan päälle. Vau. Kiitos! En todellakaan kieltäytynyt.

Sitten puhelinsoittoa isälle. Keskustelu meni suunnilleen näin:
Minä: Moi, pääsenkin huomenna matsiin. Lähdetkö mukaan?
Isä: Eikö mennä vasta lauantaina???
Minä: Joo toki mennään, mutta mennään huomennakin!
Isä: - - -
Ja sitten ostin liput.Pelicans - Tappara 2-3

Eilen oli edessä pienimuotoinen pakkovoiton paikka. Ei auttanut oma eikä isän kannustus, takkiin tuli ja paremmalle hävittiin. Mutta vielä on mahdollisuuksia jos otetaan kolme voittoa putkeen eikä anneta yhtään vastustajalle. Eilisen valopilkku oli Kärppien neljäs voitto ja jatkopaikan varmistuminen. SaiPa ei aivan pystynyt samaan, mutta ottanee omansa huomenna, sen uskon.

Tällä kertaa kuvasin hallilla jotain ihan muuta kun kaukalon tapahtumia...

Työpäivän jälkeen oli kova nälkä, joten vedin jälleen kerran lihiksen. Isä ihmetteli kuvaustouhua ja meinasi että otan todistusaineistoa terveyskeskusreissua varten. No, hengissä ollaan. Ainoa lihiksen aiheuttama oire oli nälän kaikkoaminen.

Ennen ottelua kysyin isältä pääsenkö lapsiparkkiin. En päässyt, jouduin seuraamaan koko matsin katsomossa. :(

Sattuisiko joku tietämään onko noilla katossa ja käytävillä olevilla putkilla jokin ihan oikea tarkoitus (ja mikä) vai onko kyseessä jokin arkkitehdin suunnitteluoikku? Okei, tiedän kyllä että rakennuksissa on erilaisia putkia, mm. ilmastointia ja viemäröintiä varten, mutta nuo vain ovat niin selkeästi esillä.

Suosikkipelaajani Ilkka Pikkarainen ei ollut eilen aivan aiempien matsien kaltaisessa vedossa, tehopisteet jäivät tekemättä ja taklauksistakin puuttui se kovin jysähdys. Huomenna uusi yritys.
Pingviini ja pelikaani ovat Isku Areenalla sulassa sovussa. Samoin olivat turkoosit ja oranssit fanit, joita oli saapunut yllättävän monta. Ottelu oli kuitenkin keskellä viikkoa. Lahtelainen yleisö oli kieltämättä koomassa eikä innostunut samanlaiseen metakkaan kuin lauantaina. Tapparan kolmas maali heti päätöserän alkuun vaikutti tunnelmaan niin paljon että hallista olisi voinut sammuttaa saman tien valotkin.
Loppusummerin jälkeen tuli kiire, sillä isän piti ehtiä kotiin katsomaan huutokauppakeisaria.

Huomenna ryöstetään turkoosi voitto Tampereelta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen ällän ystävä, kiitos kommentistasi! :) Bloggeriin pukkaa niin paljon anonyymiä roskapostia, että jouduin sulkemaan kommenteista sen vaihtoehdon.