perjantai 14. maaliskuuta 2014

Turkoosisävytteinen playoff -ennakko 2014

Hallelujaa! Kiekkojumalat ovat kuulleet mastokaupungin faneja! Täällä pelataan jälleen playofflätkää!!! Kevään kiekkokiimaa ei kuitenkaan synny ilman vastustajia, joten arvioin jälleen pojasta taistelevat jengit runkosarjan jälkeisessä järjestyksessä ja veikkaan miten kausi päättyy.

Suoran jatkopaikan ovat ansainneet:

1. Kärpät
Toripolliisia ei kannata pelätä, se on nököttänyt vuosikaudet liikahtamatta siinä kauppahallin kupeessa. Sen sijaan tämä jengi on syytä ottaa vakavasti: se antaa kylmää kyytiä kun pohjoisesta tuulee navakasti pitkälle huhtikuuhun...
-Pelaa mitaleista, ihme jos finaaleiden sijaan nähdäänkin pronssiottelussa.

2. Tappara
Jälleen runkosarjan kakkonen. Jos tarkkoja ollaan, niin poika asuu jo muutenkin Tampereella, niin olisi kaikkia ei-tamperelaisia joukkueita kohtaan pikkaisen epäreilua pitää se siellä saunomassakin. Nääs moro! Mustamakkara on hyvää.
-Saattaa mennä neljän sakkiin ihan vain minun kiusakseni. Tai tippua heti kun mahdollisuus tulee.

3. Lukko
Jengi, mitä olen seurannut jokseenkin vähiten koko kauden aikana, joten runkosarjan loppusijoitus on yllätys. Hieno nousu vuoden takaisesta, mutta mihin se riittää?
-Ei mitalipeleihin, mutta tarjoaa dramaattisen ottelusarjan.

4. SaiPa
Erikeepperijengi sai jo Kaj Kunnaksen syömään kirjaimellisesti sanansa. Saimaan rannalla ollaan ylpeitä meidän pojista ja Kisapuiston lihiksistä. Pienemmän kaliberin porukan taistelu lämmittää myös turkoosia sydäntä, mutta lihapiirakan syön mieluummin Isku Areenalla.
-Rehellisesti sanottuna olen pettynyt jos ei ota mitalia.

5. Jyp
Taas pitäisi keksiä jotain juurevaa JYPistä. No, se on tarpeen vaatiessa kova jengi Jyväskylästä. Pahus, meni toistoksi. Kiva ne on voittaa, milloin tahansa.
-Veikkaan neljän sakkiin niin tuskin menee pieleen. No, takuulla menee.

6. Blues.
Uusi joukkue pleijareihin sitten viime näkemän. Vaihtelu virkistää, samoin kylmä suihku etelän auringossa ja rantalelut.
-Blues soi mollissa, uusi yritys seuraavalla kaudella.

Säälirantalomapallorengashommista ylös kurottavat:

7. Jokerit
Onko tässä kaudessa enää kunnollista panosta kun suuremmat areenat kutsuvat?
-Ei jatkoon. Onnea KHL-kauteen!

8. Pelicans
Hieno alku ja sitten ylösalas kuin Radiomäkeä olisi kiivennyt ja liukunut jälleen sen juurelle. Mutta täällä ollaan ja tarpeeksi monella voitolla finaalissa. Kun mietitään draaman kaarta, on se komeimmillaan ulottuen syksystä kevääseen. Joskus jäällä nähdään tarinoita, joita kukaan ei olisi osannut kirjoittaa.
-Omaa jengiä en petä, joten tarina huipentuu mestaruuteen. :)

9. HIFK
Jälleen sääleissä. Ja säälistä en anna jatkopaikkaa, se meni jo.
-Rantapalloja tulee, ottakaa koppi!

10. HPK
Sympatiajengi tämäkin. Ensimmäisen kierroksen vastustaja tippui jo, joten eteenpäin sanoi mummo lumessa!
-Viimeisen kierroksen hurmoksella kahdeksan joukkoon.
Kaikki huomenna Isku Areenalle kannustamaan turkoosipaitoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen ällän ystävä, kiitos kommentistasi! :) Bloggeriin pukkaa niin paljon anonyymiä roskapostia, että jouduin sulkemaan kommenteista sen vaihtoehdon.