lauantai 17. toukokuuta 2014

Pelicans Pukkarimyynti

Viime vuonna Pelicans järjesti kauden jälkeen Vappuriehan. Jäin kaipaamaan samanlaista tälle keväälle, kunnes odotettu ilouutinen saavutti minut viime viikolla Rodoksella. Tänään Pukkarimyynnissä tyhjennettiin huoltajien varastoja ja fanishoppia roimin alennuksin, tarjottiin pientä virvoketta sekä tavattiin pelaajia. Tässä kuvia ja tunnelmia turkoosista, aurinkoisesta aamupäivästä. Olin pelipaikalla klo 10-11.30.

 Opasteet olivat kunnossa ja porukkaa kiitettävästi oven takana jo ennen kymmentä.

 Lippikset lähtivät uuteen kotiin vitosella kappale.

 Alelaatikosta kaikkea kivaa perheen pienimmille sekä viikingeille.

 Tässä on risteytetty Jan Latvala ja Teemu Selänne. Mutta miksi?

 Läässin kultakypärä oli huutokaupan helmi. En tehnyt tarjousta, sillä rahani tuskin olivat riittäneet. Huutokauppaonni taisi tulla käytettyä jo viime syksynä pingviinitauluun.

 Halpoja lakuja! Pakko ostaa!!! Liikkeellä ei silmämääräisesti ollut yhtä paljon porukkaa kuin vuosi sitten. Tavarat tekivät hyvin kauppansa ja fanishoppiin muodostuikin nopeasti pitkät jonot. Monen kohdalla se alkoi ihan ymmärrettävästi kiristää pinnaa. Otin tilanteen rauhallisesti ja tuskastumatta, mutta yksi lisäkassa ei olisi ollut pahitteeksi.

 Pelaajakortteja jaettiin ihan ilmaiseksi. 

Teinitytöt huomio! Idolinne oli -tavallaan- täällä tänään.

 Tarjolla oli juotavaa ja pullaa, aiemmin kenties munkkejakin -ainakin näin jonkun syövän munkkia. Mehu oli sitä samaa tuttua, hieman vahvemman makuista punaista mehua, mitä tarjoillaan aina urheilutapahtumissa. Olen juonut sitä ainakin ala-aste ajoista lähtien. Hiihtokilpailujen jälkeen mehu tarjoiltiin kuumana, nyt huoneenlämpöisenä. Ihan hyväähän se on.

 Pelaajat jakoivat nimmareita. Bongasin aamupäivän aikana ainakin Pöyhösen, Paakkiksen, Myllyniemen, Latvalan ja Ritamäen. Arvostan kovasti sitä, että pelaajilta liikenee näissä tapahtumissa faneille muutaman tunnin verran omaa aikaa. Monelle junnulle nimmari tai yhteiskuva idolin kanssa on se päivän tai koko viikon kohokohta.

Lähdin metsästämään turkooseja Reinoja tarjoushintaan 19e. Sopivaa kokoa ei enää ollut, ei vaikka etukäteistiedustelujen mukaan olisi pitänyt vielä löytyä. No, en ollut aivan ensimmäisenä fanishopissa joten ne päätyivät parempaan kotiin. Sen sijaan hankin jo jonkin aikaa kuolaamani Lahti pukeutuu vain turkoosiin -paidan sekä lakuboxin. Lakujen parasta ennen päiväys on kesäkuun alussa, mutta se ei ole mikään ongelma eikä edes haaste kaltaselleni lakujen ystävälle. Pelaajakortteja napsin mukaan kerää koko sarja -periaatteella. Olen erittäin tyytyväinen aamupäivän antiin ja saldoon. Toivottavasti vastaava tapahtuma järjestetään jälleen ensi vuonna.

Lämpimät kesäterveiset Pähkinäkukkulan lukijoille!
t: Jan Latvala & Jere Myllyniemi


***

Jos uuden kauden odotus tuntuu pitkältä, voi kesäpäivät käyttää virkkaamalla pehmusteen turkoosiin keinutuoliin tai neulomalla villapaitoja pingviineille. Mikäli käsityöt eivät ole niin sinun juttusi, lue hyviä kirjoja. Laadukasta lukemista löydät viime vuoden suosikkikirjoistani. :)

Nähdään syksyllä Isku Areenalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen ällän ystävä, kiitos kommentistasi! :) Bloggeriin pukkaa niin paljon anonyymiä roskapostia, että jouduin sulkemaan kommenteista sen vaihtoehdon.