torstai 22. lokakuuta 2015

Kaverini matsiin

Kuvittelin että vajaassa viikossa on suorastaan naurettavan helppoa löytää haasteeseen kuuluva oma kaveri matsiin. Lauantaipeli, ilmainen lippu ja tietenkin oma joukkue jäällä -piletti menisi takuulla hetkessä ja kaveri löytyisi. Vaan eipä se mennyt aivan niin. Useampi tyyppi oli kyllä kiinnostunut ja olisi varmasti lähtenyt jos ei olisi ehtinyt buukata jo jotain muuta lauantaille. En hoksannut ennakoida sitä, sillä minulla suurin osa tulevista lauantaista ja pelipäivistä noin muutenkin on jo varattu turkoosiin toimintaan... Muutaman päivän etsinnän jälkeen tärppäsi, jopa kaksin kappalein ja otin reiluuden nimissä kaverikseni matsiin heistä ensimmäisenä ilmoittautuneen.
Inkeri 8v oli jo pitkään halunnut nähdä Pelicansin pelin ja toteutin hänen unelmansa. Meillä oli oikein mukava ilta Isku Areenalla ja pidemmän kaavan mukaan vieläpä. Ennen ottelua oli Nikke Ankaran keikka ja matsi meni rankkareille asti. Pelissä suuremmat pisteet vei Lukko, katsomossa annoin täydet kolme pistettä Inkerille -itse en vielä tuossa iässä ymmärtänyt jääkiekosta mitään.

#Kaverimatsiin on saanut jonkin verran huomiota somessa ja jokainen bongaamani palaute on ollut posiitiivisen innostunutta. Matsiin on viety esimerkiksi siskoa, pikkuveljiä, turvapaikanhakijoita, synttärikavereita ja siilipehmolelu. Pelicansin toimistolla vastattiin huutoon kahden hengen lippu- ja lihamukitarjouksella lokakuun ensimmäiseen otteluun. Lipputarjous vauhditti katsojamäärän sen hetken suurimpiin lukemiin, 3388 katsojaan. Hallissa tarjouslippujen pääty oli kuulemma loppuunmyyty, todellisuudessa siellä näkyi jokunen vapaa paikka:
Vastakkainen ja kalliimpi pääty olikin sitten ymmärrettävästi melkein tyhjillään. Toinen Pelicansin kaverimatsi on tulossa marraskuussa, sopivasti perjantaina 13. päivä. Sen sisällöstä ei minulla vielä ole tarkempaa tietoa.

Lipputarjous kahdelle on mukava sisäänheittokeino ja kiva kädenojennus seuralta katsojien suuntaan. Se ei kuitenkaan ole se taikakeino, millä yleisökato saadaan kuriin. Eikä budjettikaan voi kestää loputtomia alennuksia... Viime lauantaina HIFK pelasi Lahdessa ja yleisömäärä pomppasi uudelle tuhatluvulle kun numeroiksi saatiin 4106 katsojaa. Eikä ollut lipputarjousta vaan kallennus, sillä HIFK:ta vastaan seisomapaikka kustantaa +1 euron ja istumaan +3 euroa. Hallissakaan ei ollut mitään erikoisohjelmaa kun aiemmin oli Nikke Ankaran lisäksi nähty Oktoberfestitkin. Tällä kertaa yleisömagneetiksi riitti tarpeeksi kiinnostava vastustaja sekä edellinen, erityisen hyvin Kärppiä vastaan pelattu ottelu. Veikkaan, että aika moni oli päättänyt lähteä peliin vasta viime hetkillä, ainakin lippuluukulla oli ruuhkaa kun saavuin hallille.

Huomenna ennen ottelua järjestetään Ladies Night. Minua ei tarvitse erikseen houkutella tai sisäänheittää hallille, menen kuitenkin ajoissa paikalle uteliaisuudesta sekä nappaamaan ruusun. Kauden alun perusteella ottelutapahtumaan panostetaankin Lahdessa aivan eri tavalla kuin pitkään aikaan. Silti katsomoon kaivataan edelleen uusia katsojia. Haaste on voimassa, kuka on sinun kaverisi matsiin?


Ensi viikon tiistaina on muuten jälleen Pähkinäkukkulan synttäriarvonnan vuoro, tule kurkistamaan mitä tällä kertaa on palkintona! Osallistumisaikaa on viikon verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen ällän ystävä, kiitos kommentistasi! :) Bloggeriin pukkaa niin paljon anonyymiä roskapostia, että jouduin sulkemaan kommenteista sen vaihtoehdon.