tiistai 27. lokakuuta 2015

Synttäriarvonta

Aivan pian tulee täyteen kolme vuotta Pähkinäkukkula-blogia. Aika on kulunut nopeasti ja viimeisen vuoden aikana on tapahtunut vaikka mitä kivaa. On ollut fanimatkaa ja voittoja, pelaajien tapaamista, upeita kirjoja ja uusia neuletöitä talvipakkasiin. Kiitokset lukijoille kun olette olleet mukana! Tarinat eivät todellakaan lopu tähän.

Synttärien kunniaksi järjestän jälleen arvonnan.

Tänä vuonna onnekas voittaja saa #kaverimatsiin hengessä kaksi lippua Pelicans - Sport kamppailuun. Ottelu pelataan lauantaina 28.11. klo 17 Isku Areenalla. Numeroimattomat istumapaikat ovat B1-katsomoon, aivan siihen turkoosin kannattajakatsomon alapuolelle. Mitä aikaisemmin saavutte paikalle, sitä paremmin voitte valita oman paikan. Pelicans ja Sport ovat tarjonneet kuumia vääntöjä ja huhujen mukaan myös Vaasalainen (ilman perunoita) saattaa tehdä paluun tähän otteluun. Minä en jätä matsia väliin!


Arvonnan säännöt ja ohjeistus eivät ole pitkät, mutta käytäthän muutaman sekunnin niiden lukemiseen:

Osallitut arvontaan kun jätät jonkinlaisen kommentin tähän juttuun sekä yhteystietosi (sähköposti tai Twitterin @-nimi). Jos sinulla on Bloggeriin käypä tunnus eli kommentti näkyy nimelläsi ja siitä pääsee blogiisi tai kotisivulle missä kerrotaan sähköpostisi, se riittää mainiosti.

Vapautin anonyymin kommentoinnin arvonnan ajaksi, joten sinulla ei tarvitse olla entuudestaan tunnusta Bloggeriin. Silloin on tärkeää kertoa myös yhteystieto, jotta tavoitan sinut sähköpostilla tai Twitterissä. Kun valitset anonyymin kommentoinin, niin laita kommenttikenttään myös nimesi tai nimimerkkisi sekä Twitterin @-nimi. Jos et ole Twitterissä, niin lähetä sähköpostiosoitteesi minulle blogin postilomakkeella (nimi tai nimimerkki mukaan viestiin!). Lomake löytyy täysversiossa sivun oikeasta reunasta, heti blogiarkiston alta. Näin ollen sähköposti ei jää tähän muiden näkyville.

Käytän yhteystietoja ainoastaan voittajan kontaktoimiseen sekä postittaakseni palkinnon perille. En luovuta niitä eteenpäin ja deletoin ne arvonnan jälkeen.


Osallistumisaika päättyy tiistaina 3.11. klo 18:00. Onnea arvontaan!

Huom! Kommentit näkyvät vasta sitten kun olen hyväksynyt ne.
***
ARVONTA ON PÄÄTTYNYT

Kiitos osallistujille! Tällä kertaa onnetar suosi nimerkkiä @Gr1lli. Onneksi olkoon ja tervemenoa kaverin kanssa matsiin! Otan sinuun yhteyttä Twitterissä. :)

9 kommenttia:

 1. Marjaana, tämähän tuli kuin tilauksesta! Alkoiko korviasi kuumottaa, nimittäin just sanoin kaverille, että pitäisipä mennä peliin tänä talvena :) Mulle kyllä kelpaa liput, kiitos!! @IlmastinAnne

  VastaaPoista
 2. Loistavaa tekstin tuotantoa isolla turkoosisydämellä :)
  TH

  VastaaPoista
 3. hyvä hyvä hyvä
  @Gr1lli

  VastaaPoista
 4. Pidän paljon tästä blogista ja osallistun mielelläni arvontaan, @supermurs Twitterissä. :)

  VastaaPoista
 5. Vuoden jo Lahdessa asuneena en ole vieläkään nähnyt Pelicanseja livenä, ehkä nyt olisi aika korjata tämä tilanne :) laura.kyntaja@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Blogi seurantaan😊 @koponej

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! @koponej -käyttäjätunnusta ei löydy Twitteristä. Laitathan postilomakkeella sähköpostisi niin olet mukana arvonnassa, muuten en pysty tavoittamaan sinua. :)

   Poista
 7. Tämähän mukava arvonta. Vaasalainen kelpaa aina. :) @VilleVento

  VastaaPoista
 8. Pitäähän sitä aina arvontaa osallistua! Juha.anttolainen@yahoo.com

  VastaaPoista

Kolmen ällän ystävä, kiitos kommentistasi! :) Bloggeriin pukkaa niin paljon anonyymiä roskapostia, että jouduin sulkemaan kommenteista sen vaihtoehdon.