keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Turkooseja uutisia

Tai oikeastaan: parhaita uutisia tässä blogissa ikinä!!! <3

Minua pyydettiin tekemään yhteistyötä Pelicansin kanssa ja vastasin välittömästi että kyllä. Mitä kaikkea tämä pitää sisällään, niin siitä kerrotaan tarkemmin ensi viikolla ja tietenkin Pelicansin kotisivulla osoitteessa http://www.pelicans.fi/. Sellaisen vinkin annan, että tekeminen liittyy sosiaalisen median maailmaan.

Teen näitä hommia varsinaisen leipätyöni ohessa ja olen äärimmäisen innoissani mahdollisuudesta auttaa omaa joukkuetta kaukalon ulkopuolella entistä paremmin. Minulla on takana jo hieman yli kahdenkymmenen vuoden "ura" lätkäfanina. On hienoa päästä näkemään, elämään ja kokemaan sitä vielä astetta syvemmältä. Tästä lähtien pelipäivä on aina astetta jännempi!
Hallilla oli vielä tänään rauhallista. Lauantaina taas...

Mitä tämä tarkoittaa Pähkinäkukkulan kannalta?

Suurin muutos entiseen on se, etten enää käsittele täällä Pelicansiin liittyviä juttuja. Ne siirtyvät nyt heidän sivuilleen. Tilanteeseen ei liity sen kummempaa dramatiikkaa, minulle ja Pelicansille vain on helpompaa ja ennen kaikkea loogisempaa keskittää tekstit ja tuotokset yhteen paikkaan. Sen sijaan sisältö muissa julkisissa somekanavissani (Twitter, Instagram, Snapchat) jatkuu entisellään. Ja tarjoan niissä myös kurkistuksia Pelicans-elämääni. Ei sen puoleen, elämä niissäkin on pyörinyt jo aika pitkälti Pelicansin ympärillä. ;)

En kuitenkaan muuttanut blogin alaotsikkoa.

Saatan nimittäin julkaista täällä vielä jotain jääkiekkoon liittyvää ja kaikki aiemmat kirjoitukseni jäävät yhä luettaviksi. Lätkän, lankakerien ja lukuelämysten pyhä kolminaisuus kuvaa edelleen parhaiten sitä, mitä Pähkinäkukkula pitää sisällään.


Nähdään lauantaina Isku Areenalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen ällän ystävä, kiitos kommentistasi! :) Bloggeriin pukkaa niin paljon anonyymiä roskapostia, että jouduin sulkemaan kommenteista sen vaihtoehdon.