keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Turkoosi keinutuoli: reunushommia

< Turkoosi keinutuoli: takaisin voittoputkeen

Virkkuutyö on jälleen edennyt! Pohdiskelin hetken ajan eri vaihtoehtoja keinutuolin pehmusteen reunukseksi ja homma alkoi jo mennä kinkkiseksi. Harkitsin jopa reunuksen pois jättämistä ja päädyin aivan yksinkertaiseen vaihtoehtoon.

Virkkasin ensin ketjusilmukoilla rinkulan koko työn ympärille. Käytin kiinteitä silmukoita kiinnittämiseen, yksi jokaiseen kiinnityskohtaan. Valitsin tähän kohtaan turkoosin värin, sillä sitä ei ole yhdenkään kuvion ulkoreunoilla. En lähtenyt laskemaan tarkkaa ketjusilmukoiden määrää eri väleihin, tein sen verran ettei niitä ole silmämääräisesti liikaa tai liian vähän.

Turkoosin päälle teen oranssin nirkkoreunuksen ja se on sitten siinä. Virkkasin ensin nirkkoa jokaiseen ketjusilmukkaan, mutta huomasin pian sen venyttävän liikaa reunusta, joten jätän jokaisin nirkon jälkeen yhden ketjusilmukan väliin. Työ myös näyttää mukavammalta kun turkoosia näkyy hieman oranssin lomassa. Nirkon virkkaus on vielä kesken.

Turkoosin keinutuolin tarinassa on jäljellä enää viimeinen osa, missä nähdän valmis tuotos sekä Pelicans -henkisen keinutuolin pehmusteen ohje.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen ällän ystävä, kiitos kommentistasi! :) Bloggeriin pukkaa niin paljon anonyymiä roskapostia, että jouduin sulkemaan kommenteista sen vaihtoehdon.