maanantai 27. lokakuuta 2014

Synttäriarvonta

Pähkinäkukkula täyttää marraskuun alussa vähemmän pyöreät kaksi vuotta! Silloin aloittaessa eniten jännitti miten tätä ehtii tai jaksaa pitää ja riittääkö ideoita vielä edes vuoden kuluttua. Aika on mennyt nopeasti ja ideoita on vielä varastossa. Blogi lähti liikkeelle omana ajanvietteenä ja harrastuksena -sitä se myös yhä on- mutta ilokseni tänne on löytänyt tiensä myös minulle ennestään tuntemattomia lukijoita. Se lämmittää kovasti mieltäni!

Synttärien kunniaksi pidän jälleen pienen arvonnan ja jaan elämyksiä kahdelle onnekkaalle. Tällä kertaa palkinnot ovat lätkän ja lukemisen maailmasta:


Lippu Pelicans-TPS otteluun. Näe & koe kun Lasch ja Smolenak palaavat Isku Areenaan!


Adam Johnsonin koskettava, Pulitzer -palkittu lukuelämys The Orphan Master's Son. Bloggasin kirjan aiemmin tänä vuonna otsikolla "Kauneus, rakkaus, uhraus, vapaus". 


Osallistut arvontaan kun jätät kommentin ja kerrot tavoitteletko molempia vai jompaa kumpaa palkintoa. Arvon reiluuden nimissä kaksi voittajaa ja toiveidenne mukaan niin että lipun saa joku joka haluaa ja pääsee pelipaikalle ja kirja päätyy lukutoukalle. Mikään ei tietenkään sitten estä voittajaa antamasta palkintoa eteenpäin vaikka kaverille. :)

Kommentin lisäksi jätä nimi/nimimerkki ja yhteystietosi eli sähköposti tai Twitterin @-nimi. Tämä on erityisen tärkeää jos jätät "nimettömän" kommentin, sillä muuten en voi tavoittaa sinua jos arpaonni on myötäinen. Sähköpostia ei ole pakko laittaa näkyville kommenttikenttään, voit lähettää sen oikeassa reunassa olevalla postilomakkeella (näkyy sivun täysversiossa blogiarkiston alla) nimen/nimimerkin kera. Muista kuitenkin jättää myös varsinainen kommentti millä osallistut arvontaan.

Jos sinulla on oma blogi tai kotisivu, yhteystietoa ei tarvitse ilmoittaa erikseen. Olettaen, että Bloggerin yms. käyttäjänimen kautta pääsen sivullesi ja sähköposti löytyy sitten sieltä.

Jos taas tunnen sinut hyvin entuudestaan, niin eiköhän se yhteystietokin löydy jotain.

Lähetän palkinnot voittajille perinteisenä postina ja yhteystietoja (nimi, osoite, sähköposti) käytän ainoastaan voittajien tavoittamiseen ja palkintojen lähettämiseen. En luovuta niitä eteenpäin ja deletoin arvonnan jälkeen minulle muutoin kuin blogin kommentteihin annetut yhteystiedot.


Osallistumisaika päättyy maanantaina 3.11. klo 08:00. Päivitän voittajat tähän postaukseen myöhemmin samana päivänä. Onnea arvontaan!

Kommentit näkyvät vasta kun olen ne hyväksynyt, joskus siinä voi mennä useampikin tunti. Ei siis hätää jos osallistuminen ei ihan heti näy tuossa alla. Testasin anonyymiä kommentointia blogiini ja vaikka olen ottanut sanavahvistuksen pois, niin silti sitä vaadittiin. Liekö sitten Blogger itse päättänyt ohittaa asetukseni sillä liikkeellä on valitettavan paljon kommenttiroskapostia. Jännä juttu... älkää siis peljästykö jos joudutte todistamaan olevanne ihminen eikä robotti. :)

***
ARVONTA ON PÄÄTTYNYT

Kiitos osallistujille! Palkinnot menivät seuraavasti:

Pelicans - TPS lippu: @Welho83
The Orphan Master's Son: Annami

Onnea voittajille! Laitan teille twiittiä ja sähköpostia. :)

12 kommenttia:

 1. Pelilippu!! Kalle on TPS miehiä ja mä haluan julkisesti nöyryyttää miehen kyykkyyn kun Pelicans pistää TPSn rukoilemaan armoa :D:D
  #käyrälapa

  Sele

  VastaaPoista
 2. Onnea vuosipäivästä!
  Kirja mulle kiitos!
  @TuizeKoo

  VastaaPoista
 3. Pakko osallistua, kisailen molemmista :)

  @NikoNorisalo

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea kahdesta vuodesta! Oma blogini on muutaman kuukauden nuorempi. :) Kiinnostuin tuosta kirjasta jo silloin, kun bloggasit siitä, joten osallistun sen arvontaan.

  VastaaPoista
 5. Lippuja tavoitteen!

  VastaaPoista
 6. Täytyyhän sitä, liput arvontaan :) @eemmaav

  VastaaPoista
 7. Ilmoittaudun kisailemaan molemmista... Sanoopi @Welho83

  VastaaPoista
 8. Onnea blogisynttäreiden johdosta! Kiva, että bloggaus vielä inspiroi sillä tämä on niin mukavan persoonallinen blogi, että täällä on aina mukava vierailla. :) Osallistun kirja-arvontaan. Kiinnostavan kuuloinen kirja.

  VastaaPoista
 9. Onnea 2v! Lippu kelpaisi

  @Haikkola / Twitter

  VastaaPoista
 10. Jee hieno Blogi! Onnea! ex.vip-aitiomies Mika osallistuu yllätys yllätys pelicans-TPS arvontaan.

  VastaaPoista
 11. Sukupuolirooleja uhmaten osallistun kirjan arvontaan. Onnea blogisynttäristä.

  VastaaPoista
 12. Paljon onnea sinulle ja blogille! Jeee! Osallistun molempiin arvontoihin. T. ElinaL

  VastaaPoista

Kolmen ällän ystävä, kiitos kommentistasi! :) Bloggeriin pukkaa niin paljon anonyymiä roskapostia, että jouduin sulkemaan kommenteista sen vaihtoehdon.